AFBOCAIRENT - View this group's photos on Flickriver

miércoles, 18 de noviembre de 2009

1º EXPOSICIO DE LA A.F.B

Ja tenim data per a la nostra primera exposició.

Tindrà lloc en la sala d'exposicions Joan de Joanes, del 26 de Desembre al 3 de Gener, s'inagurará el dissabte 26 de desembre a les 19 hores.

Es va acordar un màxim de 4 obres per Autor, de temàtica lliure i d'una tamany no superior a 40X50. Hauran d'anar muntades sobre cartolina rígida o paspartul del color elegit per l'Autor de l'obra. Els marcs que s'utilitzaran seran els de la sala d'exposicions (40x50 negres).

La data límit en la qual els Socis haurien de comunicar la seva intenció de participar en l'exposició, serà el 21 d'aquest mes.

Els participants haurien de lliurar les seves obres abans del dia 11 de Desembre a Blai, (Font de Vi), posar-se en contacte amb el per a lliurar-li les obres.

Es lliuraran un màxim de 4 obres i s'acompanyaran d'un foli imprès amb el nom i cognoms de l'Autor, els títols de cadascuna i si té intenció de vendre-les, el preu de cadascuna d'elles.

El dia de la inauguració de l'exposició (26 de desembre), haurà sopar en el bar Xam, amb parella o sense parella, cadascú com estimi oportú. La data límit per a inscriure's al sopar sera el 17 de desembre, s'ha de comunicar per correu a Jose (Carpinet) el nombre d'assistents. (Preu 15 euros per persona).

La sala d'exposicions esta dotada de projector, tenim intenció de fer un muntatge fotogràfic de l'obra dels participants. Cada participant en l'exposició que vulgui participar en la projecció, haurà de gravar en un cd un màxim de 20 fotos de la seva obra, les quals vulgui, en JPG i a una grandària entre 1 i 1,5 megues per foto. Els cds. amb les fotos es lliuraran abans del 5 de Desembre a Jose (Carpinet).

El qual no compleixi amb els terminis establerts, quedarà automàticament exclòs de la participació en l'exposició.

3 comentarios:

  1. M'acabe d'enterar que hi ha un blog de la afb ara mateix. Crec que seria convenient ficar l'enllaç en la descripció del grup afbocairent en el mateix flickr. Salutacions, Blai

    ResponderEliminar
  2. Donç ja està l'enllaç perque jo acabe de descobrir el blog gràcies a eixe enllaç.
    Enhorabona pel blog. Quan més sucre, més dolç.

    ResponderEliminar