AFBOCAIRENT - View this group's photos on Flickriver

martes, 15 de junio de 2010

2_KDD_AFBocairent 26_06_2010



Hola amics,

El que va començar com una eixida de cap de setmana va acabar com la primera KDD AFBocairent. Una reunió de fotografs, amants de tot el que poden veure els ulls i com no d'amistat, que ens reunim en la Ciutat de L´Ollería amb la visita a la "Casa Santonja".


Després d'esta experiencia no ens podem quedar parats i hem de seguir amb este tipus d'iniciatives, s'estes treballant en la visites a llocs i demanant els pertinents permisos per a poder accedir amb total libertat i autorització.


Hui ens atrevim de nou un grup de gent, a oferir-vos el que és ja una realitat, la segona KDD AFBocairent, esta vegada a un lloc emblematic en la Ciutat d'Ontinyent, la finca "Santa Rosa", la dita casa rural estara oberta este dia només per a esta Associació comptant també amb un desdejuni per als assistents que ja vos informarem més avant, vos descrivim un poc dels detalls que en esta KDD podrem assaborir mai millor dita :

-Fotografia dels seus exteriors, camps de vinya i altres fruiters, contornada de la finca.

-Fotografia de la finca, tant d'exterior com en el seu interior totalment restaurada i preparada per a tastos de vi, oli, reunions de etnolecs, etc.

-Celler.

-Almassera.

-Embotelladora.

-Ermita.-Forn.

-Estables antics de cavalleria.

-Cova subterrania.


ANIMEUVOS I VINGAU, SERÁ DE SEGUR MOLT INTERESANT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario